Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Vyöhyketerapia on vanha hoitomuoto, jota on tiettävästi käytetty eri puolilla maailmaa jo tuhansia vuosia. Heijastealueiden hierominen aktivoi vastaavan alueen elimen ja osien toimintaa kehossa, siten voidaan ylläpitää terveyttä ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoito elvyttää ja aktivoi kehon omia parantavia voimavaroja ja tasapainottaa elintoimintoja. Näin hoidetaan koko ihmisen tasapainoa, ei keskitytä pelkästään oireiden poistamiseen vaan hoidetaan syy, joka aiheuttaa oireen. Yksikin hoitokerta on hyvä, toimiva ja rentouttava kokemus, mutta useamman hoitokerran sarjalla voidaan saada aikaan pidempiaikaisia vaikutuksia. 

Vyöhyketerapia ottaa ihmisen huomioon kokonaisuutena. Fyysisenä, mentaalisena, psykososiaalisena ja tuntevana ihmisenä. Se on käsin tai vyöhykepuikoin suoritettua kehohoitoa, jossa painellaan kehossa olevia heijastepisteitä niskasta,  jalkateristä, korvista, käsistä tai  koko keholta. Hoito tehdään  asiakkaan maatessa mukavasti ja rennosti selällään hoitopöydällä. Hoito on kiireetöntä ja hellävaraista, heijastepisteitä tai vyöhykeratoja ei koskaan paineta kipua tuottaen. Hoitotilanteessa rauhallinen musiikki ja halutessasi eteeriset öljyt lisäävät hoidon rentouttavaa tehoa. 

Tunnevyöhyketerapiassa TVT®, käydään lisäksi keskustellen läpi asiakkaan elämänkaaressa ja jopa perimässä olleita traumaattisia kokemuksia, sen jälkeen tai samanaikaisesti avataan keholta heijastepisteistä niihin liittyviä solutukoksia/tunnelukkoja ja vapautetaan näin energiaa tähän hetkeen. Koska keholla on hyvä muisti, käsittelemättömät vanhat asiat  aiheuttavat mitä moninaisempia kipuja ja vaivoja, sekä fyysiseen kehoon, tunne-elämään että mieleen. Kehomme muistuttaa meitä unohdetuista ja käsittelemättä jääneistä tunteista. Ne heijastuvat usein negatiivisesti elämäämme : ihmissuhteisiin, perheeseen, ystäväpiiriin ja työpaikalle. Näin tapahtuu myös elämän akuuteissa  kuormittavissa stressitilanteissa.  Tunnevyöhyketerapiassa voit purkaa sekä mielestäsi että kehostasi  esimerkiksi erilaisiin menetyksiin liittyvä oireita ja  tunteita, vaikkapa eron, läheisen ihmisen tai eläimen kuolemantapauksen, työn menettämisen tai minkä tahansa kuormittavan elämäntilanteen tai muutoksen yhteydessä.  Vyöhyketerapeuttina kuuntelen sinua aina hyväksyen. En tee koskaan diagnooseja enkä anna ohjeita siitä mitä sinun kannattaisi tehdä. Mutta hoito herkistää sinua kuulemaan itseäsi ja kehoasi, jolloin oivallat ja löydät vastauksen itsestäsi. Tunnevyöhyketerapiaa tehdään aina luottamuksella ja asiakkaan ehdoilla. 

Tunnevyöhyketerapiasta on apua,  kun sinulla on mm.

·       fyysisiä ja psyykkisiä kiputiloja

·       kuormittava,  stressaava elämäntilanne tai elämänmuutos

·       toistuvia päänsärkyjä

·       selittämätön lapsettomuus

·        fibromyalgia

·       levoton olo tai epämääräinen ahdistus

·       masennus, uupumus

·       riippuvuuksia joista haluat päästä eroon

·       haluat ymmärtää itseäsi ja muita paremmin

·       haluat löytää ja/tai vahvistaa omaa identiteettiäsi