Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

,

 Hei, olen Satu Salmi.

 Ihanaa kun tulit sivuilleni !

 Kerron nyt hiukan omasta matkastani vyöhyketerapian maailmaan. Löysin vyöhyketerapian, kun elämässäni oli raskaita aikoja, joihin mieli ja keho reagoivat. Jo parin hoitokerran jälkeen olin hämmästynyt sen  toimivuudesta ja kiinnostuin aiheesta lisää. Aloitinkin tunnevyöhyketerapian opiskelun vuonna 2014 Kairon Instituutissa Helsingissä. Valmistuin Tunnevyöhyketerapeutiksi  TVT® vuonna 2017. 

 Samalla perustin oman toiminimeni Kosketuksen voiman tehdäkseni vyöhyketerapiahoitoja oman perheeni ja tuttavieni lisäksi myös muille asiakkaille.

Pohjakoulutukseltani olen It-tradenomi ja työskentelin pitkään rahoitusalalla. Vyöhyketerapiatyössä olen kuitenkin enemmän oma itseni ja  pystyn käyttämään vahvuuksiani paremmin muiden hyväksi.  Olen parhaimmillani silloin kun teen ihmislähtöistä työtä ja nautin siitä, että saan  olla auttamassa kanssakulkijoitani voimaan paremmin.  Uskon vyöhyketerapian,  kosketuksen,  kuuntelun, hyväksynnän  ja läsnäolon parantavaan voimaan. Uskon myös, että meillä kaikilla on oikeus elää mahdollisimman onnellista ja kivutonta elämää. Jokaisella on mahdollisuus itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa ja terveyteensä tekemällä parempia valintoja. Kehon muistiin jääneet,  käsittelemättömät vanhat asiat  aiheuttavat mitä moninaisempia kipuja ja vaivoja,  fyysiseen kehoon, tunne-elämään ja mieleen. Ne saattavat myös ylläpitää vanhoja,  elämää ja tilanteita haitallisesti paikallaanpitäviä ajatus- ja toimintamalleja. Teen vyöhyketerapiaa  aina luottamuksella ja sinun ehdoillasi, kuunnellen sinua hyväksyen. En tee diagnooseja enkä anna ohjeita siitä mitä sinun kannattaisi tehdä. Mutta hoito herkistää sinua kuulemaan itseäsi, tunteitasi  ja kehoasi, jolloin oivallat ja löydät vastauksen itsestäsi. 

Koulutuksestani:  TVT Tunnevyöhyketerapian TVT® koulutusohjelmaan sisältyy tunnevyöhyketerapian teoriaa, runsaasti harjoitushoitoja sekä koululääketieteen kursseja. Koulutus on 3-vuotinen . Tunnevyöhyketerapia on tunnetraumojen purkamiseen keskittyvä koko kehon vyöhyketerapia. Koulutuksen aikana opiskelijat myös käyvät läpi omaa prosessiaan ja omaa elämänkaartaan. Näin koulutus ei ole vain ulkoa opittua teoriaa vaan siihen sisältyy myös oma henkilökohtainen kokemus siitä miten tunteiden aito kohtaaminen eheyttää. TVT tunnevyöhyketerapia on Antti Pietiäisen MVT :sta (moderni vyöhyketerapia) ja PVT:sta (psykologinen vyöhyketerapia) edelleen kehitetty ja nämä yhdistävä yhtenäiskoulutus. Voit halutessasi tutustua tarkemmin koulutukseeni osoitteessa www.kaironinstituutti.fi .

Koska elämä on ikuista oppimista enkä koskaan voi tietää liikaa ihmisyydestä ja elämästä, olen käynyt myös Reiki1 ja Reiki2 -kurssit. Reiki on parantavaa elämänenergiaa, jota hoitaja välittää hoidettavalle käsiensä välityksellä. Tällä hetkellä opiskelen Avoimessa Yliopistossa Turun Yliopiston Lääketieteen opintoja: Stressilääketiede 3 Op. Yhdistän työssäni siis laaja-alaisesti erilaisia opintoja, koulutuksia, elämän-ja työkokemuksiani. Kaikki tieto ja oppi on hoidettavani parhaaksi. 

Olen myös kolmen lapsen äiti ja hevosharrastaja. Pitkäaikainen haaveeni laajentaa vyöhyketerapiahoitoja hevosiin on pikkuhiljaa toteutumassa: siitä voit lukea lisää Hevoshieronta tabin alta :-)