Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

  Hinnasto

Tunnevyöhyketerapia 90 min                                                                     82,00 €  
Tunnevyöhyketerapiassa käydään rentouttavan kehohoidon lisäksi keskustellen läpi asiakkaan tämän hetkistä elämäntilannetta sekä vanhempia elämänkaaren tapahtumia ja avataan niihin liittyviä tunnelukkoja keholta vapauttaen näin energiaa tähän hetkeen.  

Vyöhyketerapia 75 min                                                                                 74,00 €
Vyöhyketerapia on tehokas ja rentouttava hoito moneen vaivaan.  Hoidossa keho käsitellään pehmeästi ja hellästi vyöhyketerapiapisteitä aktivoiden. Antaa tasapainoa keholle ja mielelle, nopeuttaa paranemisprosessia. 

Vauvan tai lapsen (alle 12 v) vyöhyketerapia 45 min                               47, 00 €
Sopii itkuiselle, vatsakipuiselle, koliikkioireiselle tai unirytmihäiriöiselle vauvalle tai pienelle lapselle joka oireilee kehollisesti tai käytöksellä.  Hoidossa yhdistän vauvahierontaa oireiden mukaisten vyöhyketerapiapisteiden käsittelyyn lapsen ikä ja keskittymiskyky huomioiden. 

Synnytyksen käynnistyshoito 60 min                                                        52,00

Hoito rentouttaa ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoidossa stimuloidaan vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä, jotka auttavat kehoa synnytyksen käynnistymisessä. HOITOA TEHDÄÄN VASTA KUN 39 RASKAUSVIIKKOA ON TÄYNNÄ!

Vyöhyketerapia nuorelle 60 min                                                                  62,00   

Nuori ihminen on kovilla nyky-yhteiskunnan vaatimusten alla. Hormonaaliset muutokset yhdistettynä oman paikkansa etsimiseen on monelle nuorelle liian kuormittavaa. Masennus ja ahdistus aiheuttavat kehollisia oireita. Samoin toisinpäin, fyysiset kivut laskevat mielialaa. Hoito rentouttaa ja purkaa stressiä ja tunnekuormaa nuoren keholta ja mielestä.  Mielen ja kehon kevetessä, löytyy uusia ajatuksia ja näköaloja. Rennommalla ololla on helpompi luottaa itseensä ja tulevaisuuteen.

 Hevoshieronta 60 - 75 min                                                                                                 70,00     

Perinteisen hevoshieronnan lisäksi valitsen hoitoon tarpeen mukaan muita käsittelytekniikoita, nivelten mobilisointia, akupunktio- ja vyöhyketerapiapisteiden,  neurovaskulaari- ja triggerpisteiden käsittelyä sekä kranio-sakraalikäsittelyä. Käytössäni on Handy Cure laserlaite. Matkakulut sisältyvät hintaan alueella  Kirkkonummi, Vihti, Lohja, Siuntio, Espoo. 

                                                            

Maksuvälineenä käy käteinen, kortit ja Mobilepay. 

Vyöhyketerapiahoidot Nummelan keskustassa osoitteessa Vihdintie 1 B. Kauniiseen ja rauhalliseen  hoitohuoneeseen on helppo tulla kävellen. Lähettyvillä on myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. 

Vauva-asiakkaiden hoidot myös kotikäynteinä Veikkolan, Kirkkonummen, Nummelan, Vihdin ja Espoon alueella.

Espoossa Ison Omenan läheisyydessä Terapiatalo Tonuksen tiloissa kerran viikossa.